Töihin varhaisjakeluun

Etsimme täysi-ikäisiä, reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä Turun ja ympäristökuntien varhaisjakeluun. Jaamme sanomalehtiä, kirjeitä, aikakauslehtiä, pieniä paketteja ja mainoksia aamun varhaisina tunteina.

Tarjoamme sinulle vakituisen, tai halutessasi määräaikaisen, työsuhteen ja työn joka sopii erinomaisesti myös opiskeluiden tai toisen työn oheen.
Hakemuksen saat täytettyä parissa minuutissa puhelimella tai tietokoneella.

Työaika sijoittuu noin klo 1.30-6.00 väliselle ajalle. Töitä on reitistä riippuen n. 3-5 tuntia yössä.  Jakelua tehdään kaikkina viikonpäivinä, pääsääntöisesti kuusi yötä putkeen, jonka jälkeen on aina kaksi yötä vapaata.

Työt tehdään alueesta ja reitistä riippuen joko työnantajan polkupyörällä, omalla autolla tai työnantajan jakeluautolla. Turussa käytössä on pääasiassa polkupyörät, kun taas ympäryskunnissa käytämme ainoastaan autoja. Oman auton käytöstä maksetaan verottajan ohjeen mukainen verovapaa kilometrikorvaus.

Palkkaus perustuu Medialiiton ja Teollisuusliiton väliseen työehtosopimukseen. Uuden jakajan keskituntiansio on noin 12€ tunnissa.

Perehdytämme uudet jakajat tehtävään. Aluksi kaikki käyvät läpi päiväkoulutuksen, jota seuraa kokeneen jakajan opastama harjoittelu omille reiteille. Kaikki harjoittelu on palkallista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.

Tule töihin varhaisjakeluun!

Halutessasi saat lisätietoa varhaisjakajan työstä arkisin 09-15

Kiinnostuitko tulemaan töihin varhaisjakeluun? Hakemuksen saat täytettyä parissa minuutissa puhelimella tai tietokoneella. Vastaanotamme hakemuksia vain hakemuslomakkeen kautta.


Usein kysyttyä jakajan työstä

Lue kokemuksia jakajan työstä